Main Page/ca

From Orain Meta
Jump to navigation Jump to search


Benvingut a Orain!

Sol·licita un wiki Feu un donatiu


Sobre Orain

Oran és un conductor de comunitats wiki sense ànim de lucre[1] on tu i el teu wiki podeu lluir! Això vol dir que pots fer un wiki gratuït avui! La nostra prioritat és treballar amb la nostra comunitat diversa per produir, consolidar i mantenir contingut de qualitat entre diferents temes i idiomes, amb el control a les mans de la comunitat. Fundat l'any 2013, hem estat treballant dur per fer dels wikis un lloc confiable. Tant si estàs buscant una alternativa a Wikia o si vols migrar el teu wiki aquí, has vingut al lloc adequat. Participa a la nostra causa per un wiki millor!

Wiki destacat

All The Tropes is a community-edited wiki website dedicated to discussing Creators, Works, and Tropes -- the people, projects and patterns of creative writing in all kinds of entertainment: television, literature, movies, video games, and more.

Un sol compte unificat

Quan crees un compte en un wiki d'Orain, és automàticament creat en tots els wikis. I com que només has d'entrar a la sessió una vegada per tots els wiki, rarament hauràs d'escriure la teva contrasenya. Encara millor, nosaltres som l'única granja wiki amb un protector SSL/TLS per assegurar que la teva contrasenya serà guardada segurament.

Novetats
  • Agost de 2014: Orain s'ha traslladat a un nou centre de dades! Més informació disponible aquí. També pots veure les logístiques del trasllat a TechWiki.
  • July 2014: We're now on Facebook! Like us today to stay up to date on new changes!

Veure Site updates per més novetats

Perquè escollir Orain?
Main interest Ads Custom domain Custom extension development Community-led Non-profit MediaWiki version [2] Personalized support Price SSL/TLS
Orain Users None Yes Yes Yes Yes Stable release Yes Free Yes
ShoutWiki Users Some Yes No Partially No Stable release Yes Some paid features No
Fandom Profit Heavy No No No No LTS release No Free Without forward secrecy
  1. Com que no guardem cap profit i reinvertim totes les donacions en el lloc web, no estem registrats com a una organització sense ànim de lucre.
  2. Stable release is the latest and current MediaWiki release containing the latest features & security fixes (at this moment MediaWiki 1.41.0 (5498056)). The LTS (long-term-support legacy version) is a release which only gets security or very important fixes (at this moment 1.39.x). It does not contain the latest features.